bantningspiller under amning http://livetsomgava.nu/cialis-apotek.html bästa recept sömn stöd http://livetsomgava.nu/viagra.html Bee pollen bantningsmedel

Sälj kläder

binären handel                               

Ge guldkornen i garderoben nytt liv

buy seroquel shipped cod                            

                                       

Handen på hjärtat – hur stor del av kläderna i din garderob använder du egentligen? Faktum är att sju av tio svenskar bara använder hälften, eller mindre, av alla kläder de äger. I garderober runt om i landet hänger ofantliga mängder kläder som aldrig används. Det är allt från mindre lyckade impulsköp eller favoriter som inte längre passar eller används för sällan. Kläder, skor och accessoarer som haft sina glansdagar, eller aldrig fått uppleva dem. Nu är det dags att låta dina plagg få nytt liv, och ge någon annan chansen att återälska dem.

Genom att sälja dina kläder hos oss på Minimera bidrar du till en mer hållbar konsumtion av kläder, textil och mode samtidigt som du också får betalt för dina varor.

Vad säljer vi?

På Minimera vill vi sälja kläder, skor och accessoarer i fint skick från välkända varumärken som står för hög kvalitet och tidlös stil – gärna i material som håller länge. Det kan vara den där skimrande sidenklänningen från Filippa K som bara fått virvla runt på dansgolvet en endaste kväll, Hopebyxorna som alltid varit lite för stora eller den lilla handväskan från Day som är så fin, men aldrig rymmer allt du vill ha med dig.

Här hittar du lite inspiration kring vilken typ av plagg vi gärna säljer.

Tidlös design

Tidlös design

Plagg från varumärken som står för design, kvalitet och stilsäkerhet – gärna med skandinaviskt ursprung.

Limited edition

Limited edition

Eftertraktade plagg från begränsade upplagor eller tillfälliga kollektioner, som exempelvis Versace for H&M.

Naturligt hållbart

Naturligt hållbart

Plagg av hållbara material, gärna naturmaterial. Ull, viskos, lin, ekologiska eller återvunna materaial och tencel är exempel på tåliga material med lång livslängd.


Några varumärken vi gillar om i aktuell stil:
Acne, Filippa K, Day, Sthl M, Rodebjer, Whyred, H&M Conscious, Cos, Hope och By Malene Birger.

Urval kläder


Ja

VI VÄLJER: Kvalitet, stil, helt, rent och aktuellt

Vi väljer bara varor från välkända varumärken som står för hög kvalitet och stilsäkerhet – gärna i skandinavisk design. Plaggen ska vara helt felfria och i mycket fint skick samt nytvättade, fräscha och rena. Därutöver ska varorna också vara aktuella. Att ett plagg är aktuellt innebär att det har en tidlös design och hållbar stil, eller följer dagens trender.

Nej

VI VÄLJER INTE: Slitet, otvättat eller utdaterat

Varor som har ett lågt nypris och låg kvalitet väljer vi inte. Det kan till exempel handla om billiga basplagg som t-shirts eller linnen. Har varan fläckar, är trasig, blekt i färgen, nopprig, smutsig eller otvättad köper vi den inte. Vi säljer heller inte plagg som inte är säljbara utifrån aktuella trender.

Så här gör du

1

Beställ en Minimerapåse

Beställ en förfrankerad Minimerapåse för 70 kronor. Registrera ett kundkonto hos oss så det är gjort. Bor du i, eller har vägarna förbi, Norrköping är du varmt välkommen att lämna in kläderna direkt på lagret. Du kan läsa mer om inlämning här!

2

Välj noga ut plaggen

Välj endast att skicka in hela och rena varor i mycket bra skick från kvalitativa varumärken. Packa varorna i påsen och lämna på närmsta postinlämningsställe.

3

Få betalt 

1. Kläder på consigli per trading kommission (försäljningspris över 300 kr) betalas ut sista dagen i efterföljande månad om de sålts.
2. Kläder vi köper in broker binäre optionen demokonto direkt (försäljningspris under 300 kr) betalas ut omgående som Minimerakredit på ditt kundkonto om du vill shoppa hos oss. Väljer du istället att få ersättningen i pengar, betalar vi ut den via Payson eller till ditt bankkonto efter 30 dagar. 

Därför ska du sälja hos oss

Det är enkelt

Att själv sälja sina kläder är för många både tidskrävande och omständligt. När du säljer dina kläder hos oss behöver du bara välja ut plaggen och skicka till oss, sen tar vi hand om resten.

Du tjänar pengar

Vi kan mode och respekterar dina kläder därför ser vi till att sätta rätt pris på det du vill sälja. De plagg vi värderar under 300 kr köper vi av dig om de uppfyller våra kvalitetskrav och efterfrågade varumärken. Kläder vi värderar över 300 kr säljs via kommission vilket genererar högre ersättning till dig.

Du gör något bra

Genom att sälja och låta någon annan återälska dina kläder förlänger du dina kläders livslängd och bidrar till en hållbar konsumtion av kläder som är bra både för människan och miljön. 

Så mycket får du betalt

Kommission - så funkar det

-kläderna synliggörs och säljs hos oss längst sex månader

-kommission infaller när Minimeras försäljningspris hamnar över 300 kr

-urvalet sker enligt urval för kvalitet och varumärken, se ovan

-du måste ha ett registrerat kundkonto, se "mitt konto"

-du får betalt först när kläderna säljs men en högre ersättning än tidigare

-efter avslutat försäljningstid skänks ej sålda kläder till Myrorna. Vill du ha tillbaka de plagg som ej sålts betalar du för returportot.

-efter tre månader sänker vi försäljningspriset med 30%

-betalning för kläder som säljs sker sista dagen i efterföljande månad allt eftersom de säljs

-ersättning betalas ut omgående som Minimerakredit eller kontant om du meddelar oss

-plagg som vi ej värderat sparas hos oss i 14 dagar efter att du fått information om att vi hanterat din påse. Du betalar för returporto om du vill ha tillbaka dem. 

Du får betalt direkt

-kläder med ett försäljningspris under 300 kr köper vi direkt

-du måste ha ett registrerat kundkonto, se "mitt konto"

-urvalet sker enligt policy för kvalitet och varumärken enligt ovan

-ersättning betalas ut omgående som Minimerakredit till ditt kundkonto. och kontant efter 30 dagar om du meddelar oss

-plagg som vi ej värderat sparas hos oss i 14 dagar efter att du fått information om att vi hanterat din påse. Du betalar för returporto om du vill ha tillbaka dem. 

Försäljningspris Inköp Kommission
100-150 kr 10%  
151-200 kr 20%  
201-300 kr 30%  
301-400 kr   40%
401-600 kr   50%
601-800 kr   60%
801-1000 kr   70%
1001-1500 kr   75%
1501-2000 kr   80%
2001-3000 kr   85%
3001 kr+   90%

Minimerakredit eller utbetalning av pengar

Minimerakredit

Efter besked från Minimera om din ersättning eller försäljning via kommission betalas summan omgående ut till ditt kundkonto i form av en Minimerakredit.

Du kan enkelt logga in på "Mina Sidor" och se hur mycket Minimerakredit du har. Väljer du att handla nya varor i vår shop kan du använda krediten direkt när de finns tillgängliga på ditt konto och du anger i varukorgen att du vill använda Minimerakrediten när du betalar. Du har då möjlighet att betala med hela eller delar av den summa kredit du har. Om du har handlat för mer än vad Minimerakrediten räcker till betalar du mellanskillnaden med kort eller via faktura.

Utbetalning kontant

När Minimera best place to buy Priligy in Salem Oregon köper in (försäljningspris under 300 kr) sker kontant utbetalning av Minimerakredit 30 dagar efter att DU som leverantör meddelat Minimera via mail, info@minimera.se, hur utbetalning ska ske - via Paysonkonto eller bankkonto. Se information nedan.

Vid försäljning via tecniche per lavorare su opzioni binarie kommission (försäljningspris över 300 kr) sker utbetalning omgående som Minimerakredit efter besked om sålda varor sista dagen i efterföljande månad. Betalning kan då ske omgående kontant till Paysonkonto eller bankkonto. Se information nedan.

Du som kund står för andra eventuella transaktionskostnader som kan tillkomma.

  1. Paysonkonto: Minimera samarbetar med Payson för utbetalningar. Du skapar ett Payson konto enkelt och kostnadsfritt på www.payson.se. Ett Payson konto är ett säkert sätt för dig som kund då du slipper uppge kontonummer eller kortnummer.
  2. Bankkonto: Om du inte vill skapa eller har ett Paysonkonto kan du maila oss ditt kontonummer på info@minimera.se